O fakulteti

Dogodki

Prenos znanja "Kako tržiti svojo kreativnost?"
28.3.2019

Vabimo vas na prenos znanja z naslovom

KAKO TRŽITI SVOJO KREATIVNOST?

ki bo potekal v četrtek, 28. 3. 2019, ob 15.00 na

Fakulteti za medije, Leskoškova 9e, Ljubljana v predavalnici 5.


Na delavnici boste spoznali dobre in slabe prakse pri pripravi novega inovativnega produkta ter pomembnost gospodarstva oz. odjemalca pri razvoju in realizaciji kreativnih idej. Izvedeli boste, kako se znebiti ključnih zaviralcev kreativnosti, ohraniti fokus pri razvoju izdelka ali storitve ter kako pomembno vlogo igrata javna podoba in digitalna prisotnost na vaši poslovni poti.

Delavnico bo vodil Andrej Šumer, podjetnik na področju razvoja turizma, ki v sklopu svojega podjetja URTP izvaja raziskave na terenu in razvija nove turistične produkte in destinacije oz. se posveča izboljševanju kakovosti že obstoječih projektov. V več kot 13 letih aktivnega delovanja si je pridobil nemalo izkušenj s področja strateškega načrtovanja in managementa ter se usposobil za celostno pripravo razpisne dokumentacije in vodenje projektov.

 

 

Prenos znanja bo potekal v okviru projekta Po kreativni poti do znanja (PKP), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.