O fakulteti

Dogodki

Delavnica: Trening javnega nastopanja, 15. 02. 2018, ob 17.00, na Fakulteti za medije
25.1.2018

Imate tremo pred javnim nastopanjem? Vas je strah nastopanja? Imate zagovor diplomske naloge, a vas je strah, da boste »zamrznili«? Kako je pravzaprav potrebno izgledati, da boste naredili dober prvi vtis?

O vsem tem bomo govorili na delavnici javnega nastopanja, ki jo bo vodila Špela (Vozel) Jurglič, nekoč tudi sama študentka Fakultete za medije, mnogi pa jo še vedno poznate kot Špelo Vozel, ki je skoraj deset let delovala kot novinarka na POP TV.

Špela (Vozel) Jurglič je bila kot novinarka na prvi »bojni liniji med katastrofalnimi poplavami. Med drugim je poročala tudi o žledu, pa o številnih drugih naravnih nesrečah. Pripravljala je novice črne kronike, poročala pa je tudi o bolj prijetnih temah, npr. o Evropskem prvenstvu v košarki v Stožicah ipd. Med drugim je leta 2015 obiskala brata Dragić v ZDA ter z njima, kot ena prvih slovenskih novinarjev, naredila intervju. Po rojstvu hčerke je novinarsko kariero obesila na klin, toda njena ljubezen do nastopanja ostaja.

Delavnica bo organizirana v okviru Fakultete za medije (na Leskoškovi 9E), za vse udeležence je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest (prostorska omejitev je 30 udeležencev) vas prosimo, da si s prijavo zagotovite svoje mesto. Prijavite se na referat@fame.si, vse do 14. 02. 2018.